Bu Blogda Ara

Saygiyla Aniyorum

   10 Kasım
ATATÜRK ÖLMEDİ
kızımin okulunda yapılan yağlı boya çalışması
 Ulu Önderimiz , Büyük İnsan ATATÜRK..
Ölümünün 75. yılında onu özlemle anıyoruz, çok şey borçlu olduğumuz olmasaydı olmazdık diye özlemle andığımız Mustafa Kemal ATATÜRK ölmedi!!! yeni nesillerin parlak gözlerinde yaşıyor, bu gün bunu yaşayarak gördüm , kızımın okulunda öyle büyük bir özenle öyle büyük bir özveriyle kılı kırk yararak anlatılıyor ki ATAMIZ, gurur duymamak imkansız, Okulu gezerken her yerde çocuklarımızın ellerinden çıkan Resimler, yazılar, notlar Fotoğraf çalışmaları o kadar görkemliydi ki bir kez daha çok mutlu oldum, ve iyi bir okul seçimi yaptığımı anladım,


    Atatürk öldü belki ama bizlere bıraktığı en büyük eser aydın Türk öğretmenleri oldu, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın aydın , çağdaş , demokratik , kısacası Atatürk'ün bize benimsettiği ilke ve inkılaplarını anlayıp değer vererek sahip çıkmalarının öğretilmesinde en büyük görev başta öğretmenlere daha sonra biz anne ve babalara düşüyor.

 Aydınlık yarınlar için aydınlık nesiller için yakın tarihimize sahip çıkarak bize verilen değerleri , hediye edilen bu vatanın kıymetini bilelim , Atatürk'ü yüreğimizde yaşatıp temsil edelim ki kimse bize bir şeyleri unutturmaya çalışmasın!! Unutmak isteyenlerin yeri bu vatanın toprakları olmamalı.

İyi ki aydınlık yetiştirilen nesillerimiz var kızımın okulundaki öğrencilerin çalışmalarını sizinle de paylaşmak ve buradan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi ATATÜRK'Ü bu kadar çok sevdikleri için teşekkür ediyorum... Atatürk ölmedi gözlerinizin pırıltısında yaşıyor ve hep yaşayacak!!!



Yorumlar

Yorum Gönder

ADSIZ SEÇİLEN YORUMLARDA İSİM BELİRTMENİZİ RİCA EDERİM.
Yorumlarınızla yazılarıma renk verdiğiniz için teşekkür ederim.