Bu Blogda Ara

Komodor Meze Evi

komodor Bodrum
Komodor meze evi Bodrum

Komodor Meze Evi 

Her zamanki gibi tarif vermek yerine müthiş lezzetleriyle bizim gönlümüze taht kurmuş bir meze evinden söz etmek istiyorum size ..
Çok sık bir yerlere yemeğe gidemesek de bizim bodrumda kızımla beraber en rahat ettiğimiz ve en sık gittiğimiz yerlerden biri müthiş lezzetleriyle de çabası. Bodruma geldiğinizde mutlaka gitmelisiniz gittiğinizde de favorim olan köpoğlunu vede kalamar tavayı da seçeneklerinize eklemelisiniz..

Komodor Meze Evi ismi, 34 senelik denizci olan Ahmet Kunduz'un "komodor" lakabından alınmıştır. Bodrum yöresi ve denizci usulüne uygun olarak yapılan değişik lezzetleri tadabileceğiniz en doğru adres "Komodor Meze Evi''

Komodor da en taze ve lezzetli balıkları tadacaksınız buna kefilim, Genel Müdürü Manolya komutanın samimi gülümsemesiyle sizleri karşılıyor ve aileden biri oluyorsunuz bir anda :) anlıyorsunuz ki bir hanımın eli değmiş bu güzel mekana... sadece lezzeti değil aynı zamanda şıklığın rahatlıkla buluştuğu bu şirin meze evinde çocuğunuzla da çok rahat edeceksiniz... Çocuklara yapılan oyuncak servisi de çabası ve kızımın balığı çok severek yediği bu şirin meze evini başka bir ilde daha bulamayacağımı düşünerek burada kaldığımız süre boyunca gitmekten asla vazgeçmeyeceğiz eminim.

Gidip sizde kendinize müthiş bir ziyafet çekmek isterseniz Pazar günleri ve Ramazan dışında açık vede mutlaka rezervasyon ile gitmeniz gerekiyor.. çünkü yer bulmakta zorlanabilirsiniz

Tel ;  0 252 313 75 55 
Saatleri 18.30 - 01.30 (pazar hariç hergün açık)

komodor mezeleri

Yorumlar