Bu Blogda Ara

Ara Ogunde Kuru Dut-Kuru Dut'un Faydalari

Ara Öğün İçin Ne Tüketebilirsiniz ?
Kuru Dut Nasıl Tüketilmeli
Kuru Dut Faydaları
dut-kurusu
Kuru Dut 
Merhaba ;
Ufak Ufak paylaşımlara başlamak istiyorum bundan böyle seviminaskanasi.com dayım ; Sizinle instagram hesabındaki bilgileri paylaşarak başlamak istedim; bana bu post altından ve ya DİYETİSYENİME SOR bölümünün altındaki yorum kutularından sorularınızı sorabilirsiniz, online olduğumda en kısa süre içerisinde yanıtlayacağım; beni takip etmeye devam edin.
Kuru Dutu Ara öğününde yer verirseniz;

  • Bu ikindi ara öğününde sizi kuru dutla tanıştırayım istedim ; Vitamin C, posa(12,5 g) kalsiyum,demir ve protein(10 g) içermesinin yanı sıra, antioksidanlardan antosiyanin içermesi nedeniyle anti-inflamatuar özellik göstermektedir: bu yönüyle kanser önlemede yardımcı olabilir, ayrıca şarap ve fıstık ezmesinde bulunan antioksidan olarak bilinen resveratrol içeriği ile kan basıncını düşürmeye ve kalp hastalıklarını önlemeye yardımcıdır. 
  • Bir porsiyonu 40 g (130 kcal) olarak alırsak, 10 g (59 kcal) tatlı badem içi (kavrulmamış) birlikte harika bir ara öğün elde ederiz.
  • Kan şekerini yavaş yükseltmesi sebebiyle, kilo vermede kolaylık sağlar kuru dutu ara öğün olarak tüketebileceğiniz gibi, sabah kahvaltısında yulaf kepeği ile birlikte doğal tatlandırıcı olarak da tüketmeyi deneyebilirsiniz. 
  • Birçok gronala müslinin içinde bu şekilde yer almaktadır. 
  • Yoğurt içine karıştırabilir, enfeksiyon ve iltihaplar dan korunmak için, 1 su bardağı kaynamış su ile 1 tatlı kaşığını kaynatıp süzüp içebilirsiniz.
#diyettüyoları #diet #araögün #gercekdiyetisyen #diyetisyendünyası #diyetidiyetisyenyazar #snack #driedmulberry #kuru #dut #healthy #fitspro #lifespro #antioxidants #fiber #delicious #nutritious

Sağlıklı Günler dilerim,
Diyet Uzmanı Rana Bayraktaroğlu

Yorumlar