Bu Blogda Ara

TİLKİ KUYRUĞU


İnsanlara yardım etmek güzeldir, karşılık beklemeden öylesine... ama hayata dair bir şeyler bulmadan sanki uzaktan izlercesine yavaş ve sakin.. elinizi uzattığınız insanlar güzeldir, hep güzel kalmaları için samimi olmamalısınız sadece... beklentilerse hayata dair sadece kendinizden olmalı o zaman mutlu olunur , insan kendine nankör olabilir mi ? kendini kendiyle çelişir mi ? bir gerçek var ki nankörlük tartışılabilir bir olgudur..

Uzaktan izlersen insanları aslında ne olduklarını görürsün en büyük yalansa insanın karşındakini kandırmak için kendine söylediği yalandır.. peki yalan makbulümüdür ? kimilerine göre bu gerçeklik yalan içinde saklıdır.. söyleyen kişinin kendinde yaşattığı gerçekliktir . bazı insanlar vardır onca tilki dolaşır akıllarında ne hikmetse kuyrukları da değmez birbirine , ama bir süre sonra o tilkilerin yavaş yavaş beyinlerini ufak parçalar şeklinde koparmaları an meselesi ... kopardıklarında is bir gerçeğin farkına varırlar asıl sorun kişiliklerindedir

Gerçek var olduğun sürece uçurumun başında tek başına durmaktır , o zaman akıl oyunlarına köşe kapmacalar vs.. gerek yoktur, yani dilerim insan kendi kendine yettiğinde , kendi izole dünyasında mutlu olduğu sürece beyninde 40 tilki dönen insanlarla karşılaşmak zorunda kalmaz..

NOKTA..

Yorumlar

  1. Aminn . İnşallah ..
    Güzel bir yazı emeğine , yüreğine sağlık.
    Allah iyilerin yanında olur eninde sonunda . Boşvermek lazım tilkileri. Kendi kazıdkları kuyuya düşerler. nasılsa.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

ADSIZ SEÇİLEN YORUMLARDA İSİM BELİRTMENİZİ RİCA EDERİM.
Yorumlarınızla yazılarıma renk verdiğiniz için teşekkür ederim.