Bu Blogda Ara

Taga !!!! Türkiyede üretilecek!!!

taga bike

Tagayı Ne zamandır arıyorum biliyorsunuz... Facebook sayfamı takip edenler bilirler Türkiye de yok diyordum bulamıyorum arıyorum ulaşamıyorum diye !!!  bir arkadaşım bana Antalya da Çok ilginç farklı bir bisikletçi açıldığını aradığımı orada bulabileceğim konusunda beni yönlendirdi.
Biliyorsunuz Evim ve ailem orada yani bir ayağım orada zaman buldukça gidip geliyoruz :)
Google da bir arama yaptım ve kolaylıkla ulaştım :) Meğer bu güzel mağaza Hollanda da yaşayan bisiklet üretimi yapan bir Türk'müş, çok gururlandım !!!
ve aldığım bilgi doğrultusunda kısa zamanda üretimi yapılacakmış şimdi Türk yapımı Taga ları bekliyoruz!!! hem ekonomik hemde tatmin edici bir bisiklet olması dileğiyle :)
bana telefonda içtenlikle yardımcı olan mağaza sorumlusu bayana çok teşekkür ediyorum,
Mağazanın internet sayfası için
TAGA BENİM OLACAK BİNİCİYİM ÜSTÜNE VURU-CAM KIRBACI VURU-CAM KIRBACI:)))) sezerciğin bir filminde bir eşşek için tombiş bir çocuğun söylediği bu diyoloğu çok sevmiştim o yüzden ne zaman çok istediğim bir şey olsa hep bu cümleyi uygularım istediğim şeye ... şimdiden keyifli gezintiler diliyorummm...
Buda küçük bir bilgilendirme videosu
 Taga Bike

Yorumlar

  1. Çok güzelmiş, ben kullanamam artık çocuklar büyüdü, belki torunlara ,ama aklımızda olsun.Belki bebeklilere tavsiye ederim.Çok güzel bir paylaşım olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzelmiş, ben kullanamam artık çocuklar büyüdü, belki torunlara ,ama aklımızda olsun.Belki bebeklilere tavsiye ederim.Çok güzel bir paylaşım olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Heyecanla bekliyoruz. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. sahibi ile tanıstım.. cok iyi biri. cılgın.. deli dolu.. basarılar..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

ADSIZ SEÇİLEN YORUMLARDA İSİM BELİRTMENİZİ RİCA EDERİM.
Yorumlarınızla yazılarıma renk verdiğiniz için teşekkür ederim.